Tudo Volta

Tudo Volta, een nieuw en hip schoenmerk opgezet door podotherapeuten, heeft in samenwerking met het Diabetes Fonds een goede en betaalbare schoenencollectie ontwikkeld voor mensen met diabetes of reuma en ook voor iedereen die #gewoonlekkerwillopen.
Wij als podotherapeuten weten als geen ander hoe belangrijk het is om klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug te voorkomen door het dragen van de juiste schoenen. Voeten zijn de basis van het lichaam en als je voet niet zo lekker beweegt, dan moeten andere delen in het lichaam dit opvangen, wat weer voor andere klachten kan zorgen.

Schoeneigenschappen

Een 15 koppig expertpanel met o.a. revalidatieartsen, arts/onderzoekers, diabetespodotherapeuten en een orthopedisch schoenmaker heeft besloten aan welke kwaliteitseigenschappen goede schoenen moeten voldoen, zodat ze voor iedereen, inclusief diabetes- en reumapatiënten geschikt zijn. Alle schoenen van Tudo Volta voldoen aan deze hoge kwaliteitseisen en bezitten alle eigenschappen die nodig zijn om lekker te kunnen lopen en voetproblemen te voorkomen. Op deze pagina lees je alles over de eigenschappen.
 
Tudo Volta  

Leven zo makkelijk mogelijk maken

Een deel van de verkoopopbrengst van de Tudo Volta-schoenen wordt gedoneerd aan het Diabetes Fonds. Dat bedrag wordt ingezet voor wetenschappelijk onderzoek. Met diabetes valt niet prima te leven. Als je diabetes hebt, bestaat er altijd een verhoogd risico op ernstige gezondheidsproblemen. Daarom maken we ons sterk om nu de kwaliteit van leven te verbeteren en diabetes te voorkomen en in de toekomst te genezen. Voetproblemen zijn een veelvoorkomend probleem bij mensen met diabetes die hen in hun dagelijkse leven beperkt. Om hun leven zo makkelijk mogelijk te maken, houden we ons bezig met het voorkomen van complicaties die door diabetes kunnen ontstaan. De Tudo Volta-schoenen geven mensen voor een belangrijk deel hun vrijheid terug.

Waarom nu een verkooppunt bij Podotherapie Gemert?

Tudo Volta was tot voor kort verkrijgbaar bij Scapino. Jammer genoeg zijn zij gestopt met de verkoop hiervan. Vervelend voor de mensen die ik inmiddels naar tevredenheid deze schoenen had geadviseerd en voor de mensen die ik nog had willen adviseren.
Omdat ik zelf enthousiast ben over de prijs/kwaliteit verhouding, de uitstraling van het merk en het gedachtegoed erachter heb ik besloten over te gaan tot het aanbieden van deze schoenen.
 
Voor de gehele collectie verwijs ik u naar de website: Tudovolta.nl Mocht u uw keuze hebben gemaakt dan kunt u een afspraak maken om de schoenen bij mij te passen, waarna ik deze voor u kan bestellen.

Let wel: uitsluitend op afspraak: 06-81432086

 
Tudo Volta Tudo Volta